Natti natti

Ja, kanske dags att sova lite.. Eller jag ska nog läsa lite först. Har ju inte mkt kvar av boken.. =)
Men vad ska jag läsa sen efter den då?
Det är ju såå mkt jag vill läsa.
Men jag tror att det blir Stieg Larsson!
=)
God natt

Premiär

Greys Anatomy har premiär ikväll!
Och jag har redan sett det.. hahaha...

Onsdag 30 sep

P-mötet idag gick mkt bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Först satt vi allihop tillsammans sen gick vår arbetsgrupp iväg och satte oss i ett rum. Vi har lite problem i vår grupp, som vi behöver prata om. Och det gjorde vi oxå. Det känns bättre nu. Vi ska träffas igen nästa vecka. På min lediga dag.. Men men.. Det behövs.. Och min lön bara ökar o ökar, all övertid.. =) Tråkigt bara att det blir på en ledig dag, åka till jobbet för 1-2 timmar..
Men då kanske jag kan passa på att "utbilda" någon eller några i det nya schemasystemet.. Det var en bra idé..
Konstigt att jag kom på det alldeles själv.. =)
Som sagt vi har pratat idag och vi kommer att prata mer nästa vecka. Men jag känner att när vi väl pratar så blir det bättre. Vi hinner aldrig prata om saker när vi jobbar. Vi kan ju liksom inte prata om allt, överallt. Ibland måste man kanske gå undan o det har vi inte alltid tid med.
Ja på tal om övertid. Idag kom jag till jobbet 1 timma innan mötet för att titta igenom schemat så det fanns folk resten av veckan och det gjorde det ju inte. Löste lite. Gick på mötet och efter det var jag kvar ändå till 17.30. Ringa o fixa, prata med chefen. Och hon var ju upptagen så jag var tvungen att sitta o vänta o vänta o vänta...
Men vi fixa allt för resten av veckan och jag fick äntligen åka hem.
Imorgon är jag ledig igen.. Skönt, vad ska jag hitta på? Ingen aning... =) Sovmorgon iaf!! =)
Fyfan.. Det är 1 OKTOBER imorgon... Det är sjukt hur snabbt det går...

Usch för idag!

Kom hem igår vid 00.15, hade varit barnvakt med Angelica o Carolina. Gick inte upp förens 10.00. Det var skönt, behövde sova ut ordentligt. Nu har jag ätit frukost och ska ta en dusch sen ska jag åka till jobbet. Vi har Personalmöte idag. Fast jag ska börja lite tidigare och fixa lite med vikarier o så..
Måste bara ett foto jag tog igår.
Synd att ni inte kan få se filmen. När Denniz "somnade".. hihi

Data data data

Jaha.. Sitter i soffan och kollar på serier.. Grey´s anatomy för tillfället.. Men man får bara se i 72 minuter sen måste man vänta 54 min för att fotsätta se.. Vad gör man då då? Jo jag gick in på tvplaneten.se för att kolla om det är något på tvn ikväll som man kanske skulle se.. Men det verkar inte som det.. Inget intressant för min del iaf..
Men en massa people kommer väl att titta på IDOL.. Jag är inte så intresserad.. Men jag tror att det är pga att jag inte varit med från början av säsongen..
På tvplaneten.se kan man oxå läsa bloggar om olika saker. Serierpremiärer, skvaller, modemissar, galor.. Lite av allt.. Kan vara rätt så kul.. =)

Usch för måndagar..

Börja inge bra idag.. Eller det börja redan i natt.. Dålig i magen.. usch..
Skulle på info möte idag kl.11 på kommunhuset. Var där till 11.45 ungefär. Så jag kom ju dit iaf.. Trodde inte det först.. Magen höll sig lugn under den tiden.. Tack tack..
Nu sitter jag här i soffan igen o äter lite yoghurt..
Ska se om syrran o jag ska göra något sen.. =)

Nu har jag varit hos syster

Kom precis hem ifrån Angelica&Jonas. Har ätit mat där. Det blev, hmm.. varm smörgåstårta..
Två dagar i rad nu.. Gott var det iaf..
Men nu blir det nog en dusch o sen en film. Fast and Furious blir det.. =)
Grymma karlar och ännu grymmare cars.. =)

...

Jaha.. Om man skulle ta och skriva lite mer i bloggen då..
Igår var jag hos Tommy o Peter. Peter skulle tyvärr jobba men vi fick ses o prata ett tag iaf. Det blev varm smörgåstårta till mat.. mmm... =)
Och en onödigt stor påse med godis blev det oxå.. =)
Sen var det filmtime.. Tommy och jag bestämde för ett tag sen att vi skulle se alla Alien filmerna. Nu har vi sett de fyra första. Alien 3 och Alien återuppstår såg vi igår kväll.. Nu vill vi se Alien vs. Predator men ingen av oss har dem. Vi får väl hyra dem.. Lite bilder från filmerna..
Vilken fin varelse!!



Söndag

Det är söndag, inte den bästa dagen på veckan.. Men den slöaste.. Och det tycker jag om.. Fast lite nytta har jag gjort. Hade ett berg med disk förut men det är diskat. Och så har jag plockat ner tvätten som hängde på tork.. Skulle behöva ta dammsugaren en sväng men först är det film. På tv4film är det Pippi Långstrump på de sju haven.

Underbara lördag!

Då var man ledig.. Äntligen! Tråkigt bara att man måste bli sjuk lagom till ledighet.. Och det är inte första gången i år.. När jag skulle ha min lilla mini-semester för typ 4 veckor sen blev jag ju sjuk.. Typiskt...
Nu är det ju bara 2 dagar men ändå.. KAN MAN INTE FÅ VARA FRISK? och VEM HAR SMITTAT MIG? haha..
Nej då.. hihi..
Fin gris!!
Nu sitter jag och tittar på Extreme Home Makeover och det är såå sorgligt varje gång. Jag gråter varje gång jag tittar på det. Och så väntar jag på lilla syster, hon vill låna mitt badkar.. Och det ska hon få..

24 sep

Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva. Men jag har inte riktigt haft tid eller så jag har helt enkelt varit för slö. Och kanske inte haft något att "säga". Är as trött och har ont i ryggen. Ska bli skönt att vara ledig i helgen.
Lite dåligt med bilder tyckte visst någon att jag hade *flin* Så jag får väl fixa lite bilder då..
Men mina är inte alls lika fina som dina.. *blinkblink*
Värsta coolingen! Denniz med sin fina hatt.
Bulten är nog lite av en katt innerst inne...
Somnade i moster famn ännu en gång.. Sötnos.. =)
Undrar vad han tittar på... =)
EN STOR SPINDELN TILL.. PÅ MIN BALKONG.. USCH...
Nu får det vara bra för den här gången.. Måste SOVA... Godnatt..

Barnvakt idag

Jadå, då har man fått sova i sin egen säng och jag har sovit. La mig strax efter 23 o vakna första gången vid 8.30. Men då gick jag inte upp. Vakna igen vid 10-tiden. Då satte jag igång datan och gjorde iordning lite frukost. Sen satte jag mig o titta på serier. Nu är musiken igång och jag ska ta mig en dusch.. En LÅNG dusch.. =)

Äntligen hemma!

Usch vilken helg.. Jobba dubbeltur på lördagen, lång dagtur på söndagen och så blev det en dubbeltur till idag, måndag.. Fanns inga vikarier som kunde jobba. Antingen så var dem redan inne o jobba eller kunde inte. Det är inte bra det här. Men det är några nya vikarier på gång.. Två stycken har flugit till ett varmare land, i TIO dagar ska de vara borta. Och det kändes direkt ska ni veta.
Men men nu hoppas jag att jag inte behöver gå in något mer extra den här veckan.. Eller, ja just det.. Det ska jag ju redan. Vi har Handledning på onsdag. Min LEDIGA dag. Måste åka till jobbet för 1 och ½ timme. Då kan jag fan jobba lite till så då ska jag komma lite tidigare o hoppa in medans den första gruppen ska "prata".. hihi.. ÖVERTID!!
Pga att jag jobbat HELA helgen så har jag sovit hos mamma. Spara bensinpengar och fick sova lite längre på morgonen.. As skönt.. TACK Mamma!
Men nu är jag hemma och ska alldeles strax stänga av datorn och lägga mig i sängen o sova. Har skit ont i ryggen och jag ska vara barnvakt imorgon så då måste jag vila ordentligt..
God natt på er! =)

18 Sep

Jobbat 7.30-11.30 idag. Gick asfort. Sen åkte jag hem direkt. Åt upp pannkakorna, jag gjorde häromdagen, som lunch. Men nu är jag lite hungrig igen så ska ta o äta resterna från igår.
Sen har jag väl inte gjort något speciellt. Tittat på serie som vanligt, diskat o plockat undan lite.
Det är som vanligt, det händer inget speciellt. Mamma ringde förut o berätta lite saker. De ska åka iväg i helgen, så jag ska sova hos dem eftersom jag ändå ska jobba. Slipper jag åka till jobbet. Jag kan GÅ! =)
Får se om jag gör det men jag skulle kunna.. =) Det är möjligt.. =) Jag kan sova längre, det är det som är BÄST!!
Imorgon är det ett dubbelpass  på g. Usch.. Men det ska väl gå bra. Det känns alltid tungt när man har helgen framför sig men så helt "out of the blue" så är helgen slut o man är ledig igen. Det går såå snabbt när det väl har börjat.. Hoppas bara att ingen blir sjuk ihelgen för det finns inga vikarier så då får vi gå kort.. =(

17 sep

Har inte hänt något idag. Jag har varit hemma o bara slappat.. Nej inte bara.. Då hade all disk varit kvar o de torra kläderna hade hängt kvar på ställningen, men det gör det inte. Och så har jag varit i affären o köpt grönsaker, en burk champinjoner, cremefrachie... Sitter o funderar men nej det var nog inget mer.. Inget godis idag! =)
Bra, Jessica.. =)
Lagat mat och lyssnat på musik, tittat på serier o varit inne på Facebook. Jag gillar Facebook. Alla vänner man har, människor man inte har pratat med på 10 år tex... Ascoolt.. Sen är det ju många man bara blir vän med o sen aldrig snackar eller nåt.. Men men.. Det är ju bara att en får ta första steget helt enkelt.. =)
Nej nu ska jag snart ta o lägga mig o läsa. Ska upp tidigt imorgon.. Usch..
God Natt

Jaha då var det nu ny dag

Och nästan precis som alla andra dagar när jag är ledig så vaknar jag runt 8-8.30, men varför ska jag gå upp för.. Det är ju såå skönt i sängen.. =) Men nu har jag varit uppe ett tag, ätit frukost och ser på tv. Fast det inte finns något att titta på.. *suck*
What to do today? Ja, jag behöver diska, handla och åka till posten o lämna ett paket..
Men det gör jag sen.. hihi =)

The Vampire Diaries

Nu har jag tittatpå första avsnittet av The Vampire Diaries och den var helt okey. Definitivt något som jag kommer att fortsätta titta på. Men det är ju typ bara för att jag gillar vampyrer/kärlek/drama. =)
Ska gå o lägga mig nu tror jag. Är lite trött och jag vill läsa min bok. =) Och går jag inte o lägger mig typ nu så kommer jag att vara uppe i flera timmar till o det är ju onödigt. Jag är ju ledig men varför vara upp när jag kan lägga mig i sköna sängen o sova som är såå underbart.. =)
God natt!

Serier

Idag har jag sett 12:e avsnittet av TrueBlood Säsong 2 och GossipGirl Avsnitt 1 Säsong 3..
Bra bra.. Nu ska jag ta o se ett avsnitt av The Vampire Diaries och se om det är något att ha..
Jag tycker om serier/filmer/böcker med vampyrer.
Är så trött på att höra att allt med vampyrer ska vara läskigt o äckligt. Men så behöver det inte vara.. =)  

Varit med Lovisa!

Idag gick jag upp vid 9.00, tog en dusch, åt lite frukost. Titta på senaste TrueBlood avsnittet.
Sen åkte jag in till stan. Först till Lovisa, titta på Hem till gården.. =) Efter det gick vi till bilen och åkte till Maxi.
Jag skulle ha behövt handla lite kläder men när jag skulle ta ut pengar så funka inte mitt kort.. Kanske äntligen kan ta mig i kragen och beställa ett nytt.. =) Det är en spricka i kortet.. Har varit länge.. =)
Så det blev en liten kycklingkebab på DeliciousKebab och lite smått o gott på IcaMaxi.
Vi gick även över till djuraffären för att Lovisa ville kolla på lite grejer till sin undulat.
När vi var färdiga ville Lovisa även åka till ÖB och det gjorde vi. Jag köpte inget speciellt.. Blev lite down efter att jag inte kunde få ut några pengar men men.. Jag är ju ledig imorgon oxå.. =) Se vad jag hittar på då.. =)

Min fina blå cykel

Jag skrev för länge sen att jag skulle ta ett kort på min nya cykel och visa för er men jag har inte gjort det ännu.
Så nu tog jag ett kort från hemsidan istället.
Fin va? Har knappt cyklat på den ännu.. Men jag ska.. Snart.. hihi =)
Nej nu är det sängdags för mig. Jag ska lägga mig o läsa.. Det är spännande nu..
GoodNight everybody.. =)

Tvättstugan

Gick till Angelica vid 13-tiden. Vi skulle gå på promenad men de hade fått besök. Det var Emma o Andreas. Har inte träffat Emma på väldigt länge så det var ju trevligt. Gick hem igen runt 14. Har tvättstugan nu.. Boring!!!
Dammsugit har jag gjort oxå.. Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Måste fundera på vad jag ska äta för mat..
Hmmm.....

Imorgon är det jobb igen =)

Usch då.. Får njuta av denna dag ordentligt.. Nu har jag ätit frukost iaf. Ska gå en promenad med Angelica idag igen. Men jag vet inte när för att hon har inte hört av sig än, de kom o hämta Bulten vid 3 i natt. Jag gick o la mig strax efter 23. Låg o läste en stund. Var ganska pigg när de kom. Jag vakna ju naturligtvis. Brukar göra det men den här gången vakna jag innan. Inte av att Bulten rycker till i sängen eller BMW som kommer brumande.. =)
Ja.. Så jag sitter väl här och väntar på Angelica.. Har tvättstugan sen oxå.. USCH...

Hundvakt

Sitter här och väntar.. Ska vara hundvakt ikväll. Angelica&Jonas&Carolina ska in till stan. Det är bilträff på Bauhaus idag.. Känner som vanligt inte för att följa med.
Det blir väl serier hela kvällen.. Sen när jag har tröttnat så är klockan för mkt för att göra något annat..
Då är det bara att lägga sig och läsa istället..
Nu tror jag att de kommer.. Det lät så.. haha.. *brum brum*

Sovmorgon

Blev det idag.. Igår med.. hihi =)
Ätit frukost, och snart ska jag gå en promenad med Angelica o Bulten..
Det är Tinas Cookalong på tv, repris. Såg just Gordon Ramsey.. Kul kul.. =)
Bäst att jag gör ioedning mig och gå till syster, annars blir det livat.. hihi =)

Baka baka kaka

Jaha idag har man jobbat.. Ett kort pass blev det bra. Lite snack med chefen. Hoppas att det löser sig till slut. Inte roligt när det är jobbigt att gå till jobbet. Imorgon blir det oxå ett kort skit pass.. Sen är jag ledig hela helgen.. =)
Angelica o Bulten kom förbi i kväll.. Vi har ätit ihop och jag har bakat till henne. Hon bad mig baka till skolan imorgon. Varje vecka har någon med sig fikabröd.. Och den här veckan var det hennes tur.. Det blev kladdkaksmuffins.. Gott blev det.. En fick jag.. =)
Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig o läsa. Behöver lägga mig tidigt idag, känner jag.. Är trött.. =)
God natt på er alla...

Ledig

Skit skönt.. Tänk bara om jag hade gått upp imorse när jag vaknade istället låg jag kvar. Gick inte upp förrän typ 10.30. Det var skönt men varje gång jag är ledig så får jag inget gjort. Jag ligger alldeles för länge i sängen, gör frukost men äter den inte direkt. Kan sitta bra länge framför tvn innan jag rör maten. Sen kan jag sitta framför tvn hela dagen.. Zappar igenom alla kanaler utan att hitta något att titta på.. Finns inget bra på tv längre.
Ska snart ta o åka till stan. Ska vara barnvakt alldeles ensam idag. Tycker inte om det men men..

Okey

Idag har man jobbat, sluta vid 11.45. Blev kvar en stund till som vanligt. =)
Prata lite tider med min "kompis" på jobbet. Hon som har hand om tider/vikarier tillsammans med mig. Hon har varit sjuk ett tag. Men vi hade nog behövt prata mer. Men jag kände att det inte skulle bli som så många andra ggr. Att jag blir kvar alldeles för länge. Ska inte behöva det.. Nu är jag ledig så jag hoppas att hon fixar med folk till helgen. Så det är färdigt när jag ska jobba på onsdagmorgon..
Efter jobbet stod jag ute vid bilen en stund och pratade med 2 arbetskamrater som slutade ungefär samtidigt som mig. De 2 som jag jobbat med på morgonen. Eftersom vi alla slutat omkring 12 så kom det 2 "nya" som skulle ta över och jobba kvällen. Och en av dem var tvungen att vräka ur sig att vi inte hunnit städa.. Jag blir ledsen när jag hör sånt. Jag vet inte om hon skämta eller ej men det spekar ingen roll.. Det är ju inte precis så att man bara har suttit hela morgonen och inte gjort ett jävla skit.. Och det var bara ett städ, herregud.. Så jobbigt.. Det är precis som om man gör allt fel. Det är alltid något. Det kan aldrig bara vara -okey, vi gör det sen i eftermiddag, vi hinner det..-
Ååååååååååååhhhhhhhhhhhhhh....
Annat efter jobbet, jag åkte hem en stund, titta på Hem till gården.. Haha.. Jag vet...
Sen åkte jag ner till Fix och träffa en kompis. Vi fika på konditoriet och pratade. Hade inte så lång tid på oss bara. Hon skulle börja jobba kl 15.. Men det var bättre än inget. Vi har inte träffats på typ hela sommaren..
Skönt att prata lite med någon...
Nehe nu ska jag hitta på något.. =)

Söndag 6 sep GRATTIS!!!

Idag fyller två kompisar år, Grattis till Viktoria o Robin! =) HURRA HURRA HURRA HURRA
Nu är det bara ett lite pass kvar imorgon bitti sen är jag ledig en hel dag. *jippie*
Men jag har bara fjuttiga pass sen oxå, onsdag o torsdag om det inte blir p-möte på onsdag förstås för då blir det ju lite mer timmar.. Men sen är jag ledig, FREDAG o LÖRDAG o SÖNDAG.. Så jävla skönt.. Längtar.. =)
Imorgon efter jobbet ska jag träffa en kompis o fika. Vi har inte träffats på ett tag så det ska bli kul.
Tisdag blir det stan kanske o sen barnvakt.. Varför ska jag vara så snäll hela tiden? För att Denniz är så söt o rolig.. Och min stora syster blir så glad. Hon får komma iväg o göra något annat..
Det är därför du gör det, Jessica! Okey! =)
Onsdag blir det jobb igen och kanske P-möte. Känner att vi behöver det om vi ska börja med årsarbetstiden så snart som vi har planerat. Torsdag, jobb igen. Men sen ska jag in till stan o äta god mat o titta på film med goda vänner.
Saknar dem väldigt mkt.. PÖSS PÅ ER!!!
Fredag, lördag o söndag då.. Vad ska man hitta på? Hmm.. Får fundera lite på det... =)

Trött och ont i ryggen

Och förkylningen har inte riktigt släppt än. Usch då...
Upp tidigt och jobba imorgon. Och sen tvättstugan när man kommer hem. Usch då.. =)
Laga någon god mat oxå, tror jag.. Men vad? Har ju lite tid på mig att hitta på något..
Lets see... Kanske Kyckling/Curry... Mums.. =)
Jaja.. Nu måste jag sova.. God natt!

Jobb Jobb Jobb

Nu är jag ledig, idag, torsdag. Skulle ha varit ledig igår med men det fanns ingen vikarie som kunde jobba så jag ställde upp. Blev en lång dag. Med handledning först kl. 10.30-12.00 sen direkt jobba till 21.00. Det kändes i ryggen ska jag tala om. Jag har inte haft ont på ett tag men det är väl för att jag varit ledig nästan i en vecka men igår kväll högg det till som fan..
Nu sitter jag här framför datan, min lediga dag som jag ville göra något på. Men jag vet inte om jag bara stannar hemma, jag är ju fortfarande inte bra från förkylningen riktigt och just nu känns det ganska bra att vara hemma. Kanske ska gå ner i tvättstugan och se ifall det är ledigt i em. Då kanske jag slipper tvätta efter jobbet på söndag. Det är ju en ide. =)
Nej om man kanske skulle klä sig iallafall.. =)

RSS 2.0