Ja...

Vilket fint väder vi har! Bara synd att man jobbar sig igenom det hela...

Hela helgen har jag jobbat, nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Ska ta en kall dusch snart.. *skönt* Lyssnar på Michael Jackson, R.I.P, gör jag oxå.. Bra musik!! History, Earth Song, Heal the world, Black or White, Will you be there,

Kusinen C flyttar imorgon och jag kan inte hjälpa till för jag jobbar. Tråkigt men så är det. Kanske ska åka förbi hos henne efter jobbet imorgon kväll, för att titta hur hon har fått det. Har ju bara sett lägenheten när det var tom. Hon var ju tvungen att måla lite först. =) Det blev väldigt fint och jag tror att det kommer att bli ännu finare med hennes möbler och hennes inredningsideer. Hon är riktigt duktig på sånt. Det är inte riktigt min stil men urgulligt. Rosa i sovrummet!! Det kan ju inte bli mer än URGULLIGT! =) Men jag förstår att hon ville måla, i "hallen" var det en väldigt klar blåfärg. Riktigt, vad ska jag säga.. hmm.. typ havsblå eller nått.. Ja iaf.. Är ju lite nyfiken.. Ska ringa till henne om en stund och se om hon är klar med allt.
Och det räckerju inte med 1 flytt i veckan sen ska syster A + pojkvän J flytta. Dem ska inte så långt, bara till en annan gård men det spelar ju ingen roll, allt måste ju göras ändå.. Jag ska hjälpa till på tisdag o tömma lägenheten sen flyttar dem på onsdag men då jobbar jag hela dan. Efter 16 när jag slutat ska jag dit o se om de behöver hjälp med något. 

Nu tänker jag gå o lägga mig. Jag är trött och ska försöka komma upp skapligt imorgon så då måste jag sova.
God natt =)

1:a inlägget

Usch säger jag bara. Går inte in på detaljer. Jo, det tänker jag visst göra. Har jobbat sen i fredags typ. Fredag o Lördag natt. Sov 3-4 timmar på söndagen. Sen må-tis-ons jobba jag 7-15.30. Efter jobbet på tisdag var jag barnvakt direkt efter jobbet till 22. Sen var syster och kusin hungriga efter att ha målat kusinens nya lägenhet hela kvällen så de ville ha mat från donken. Dit och handla sen direkt till dem. Gick inte och la mig förens kl. 00.30. Upp vid 6, försov mig. Onsdag tillbaka till lägenheten där de nästan var klara. La mig på golvet, inte bekvämt men jag SOMNA. Konstigt! Ledig idag, inte gjort ett s**t.. Sen jobbar jag hela helgen, fre-lör-sön-må, inte alltid långa turer men ändå.. Jag jobbar inom vården, är fast anställd inom kommunen. Har en 60%-tjänst i botten men på sommaren kan jag gå upp i tid. Har fått 90%. Men typ bara en massa korta turer så jag måste jobba nästan varje dag. Hoppades på att det skulle synas på lönekuveret men det gjorde det inte.. Kanske nästa månad när jag från för pengarna för midsommar.. 

 Just nu sitter jag och tittar på en film med George Clooney och Reene Zellweger, I spel och kärlek. Verkar helt okey. Handlar om baseboll, år 1925. George Clooney är strålande som vanligt och Reene Z är vacker, riktigt glapp i käften och rolig.

Nu är jag trött, ska nog sova snart. Ska ju upp tidigt men har ett kort pass imorgon så jag är hemma igen vid 12 tiden.. Skönt.. Sov gott allesammans.. =)

Välkommen till min nya blogg!

Det är andra gången jag har en blogg. Förra gången så togs den automatiskt bort för att jag inte skrev på länge. Ska försöka bättre den här gången.. Vet inte om det är någon som kommer att läsa men jag behöver skriva av mig ibland så..

RSS 2.0