Nu bar det snart av..

Nu har jag hunnit sova en timme, tvättat håret, klätt mig o borstat tänderna.. =) Snart ska jag köra iväg och hämta Carolina sen iväg till Norrköping, till bion. Transformers nästa... =)

*argh* Det är en hund här i någon lägenhet som står o skäller.. As irriterande.. Hoppas attägaren kommer hem snart eller nåt. Jag ska ju inte vara hemma men jag tycker synd om mina övriga grannar som ska vara hemma denna kväll..
*tyst då för f*n*

Hemma igen...

Vad skönt det är när man kommer hem efter att ha varit borta ett tag. Men bättre än så blir det inte, tvätt finns det att vika, dammsuga o damma, tänka på vad man ska äta, gå ut med soporna. *usch*
Jag gör en plan för helgen så gör jag inte allt på än gång.. Inte idag iaf. Ska ta mig en ägg-smörgås nu och sen vika tvätten sen tror jag att jag lägger mig i soffan en stund Kanske kan sova någon timme. Är astrött och ska på bio ikväll och då vill man ju inte somna.. hihi...
Kusin Carolina o hennes respektive Jimmy ska med på bio. Ska se Transformers!! Längtar...
Så kommer det ett litet utlåtande sen.. =)

nehe

nu är det läggdags.. har suttit vid datan hela em.. har ont i baken nu, suttit på en palljävel hela tiden.. =)
lägga mig o läsa "ljudet av ditt hjärta".. spännande.. för första gången på väldigt länge så vet jag vad som ska hända före min kusin Carolina. Hon läser massa böcker, bloggar o läser om kändisar osv.. men nu har jag läst böcker hon vill läsa, före henne.. Det känns bra.. jag retades med henne igår. Det var roligt..
Nu är hon på kryssning med familjen.. Får se imorgon närde kommer hem om hon har köpt något roligt åt mig.. =)
Lite godis iaf.. Kanske sprit.. haha..
Vi får se vad det blir.. Det är ju så billigt. 1Liter/190:- Absolut
Jaja... Nu måste jag i sängen..God Natt

Bakat kladdkaka

Det har jag hunnit med.. Hihi.. Visste inte vad jag skulle äta förut så jag tog en sväng till affären o då köpte jag så jag kunde baka oxå.. o gott blev det.. mmm..

Bio i helgen!

Hoppas iaf.. Hoppas att Transformers fortfarande går i helgen. Jag vill se den på bio. 
Många filmer jag vill se på bio.. Men det är ju så dyrt. Ska gå på bion i Söderköping nån gång. Billigare!
Ja jag kan komma på fler men nu får det räcka ett tag.
Harry Potter skulle vara coolt att se på bio. Har inte sett någon av dem på bio och snart är det ju slut på HarryP filmer.
En som jag SKA se i november, det är New Moon The Twilight Saga.. Håller på att läsa tredje boken. Riktigt bra tycker jag. Och det är inte bara för skådespelarna... =) Jag gillar vampyrer o love och blanda det i en film, det gillar jag.. Sen, den jag tyckte vara snyggast i Twilight, han dog ju.. Sorgligt tyckte jag..
Så hot..... Cam Gigandet!!
Mums..... hihi...

Ledig..

Gick upp vid 8.20 ner till tvättstugan *usch*, sen äta frukost, satte mig vid tvn.. Tittar igenom alla kanaler, inget att titta på, som vanligt. Kl. 9.40 börja Smallville på 6an, det fick duga. Sen ner i tvättstugan igen. Hitta en film, missa början, tror att den hette Awake. 
Den var bra. 
Ja, jag är ledig idag och det är mkt jag skulle ha kunnat gjort här hemma eller någon annanstans men jag har bara tvätta kläder idag, än så länge. Så lat.. Så trött.. Men jag kom ju upp skapligt idag iaf. Klockan är ju inte så mkt än så jag hinner göra lite nytta nu på em. Göra någon mat, dammsuga skulle var bra... hihi...

Iväg till jobbet igen..

Ja, snart ska jag iväg för att göra ett kort pass igen. Men ikväll kommer jag inte hem, ska sova hos mamma inatt. Närmare till jobbet, börjar tidigt imorgon. Vad bensin jag har sparat den här månaden. =) Bra..
Skönt att sommaren snart är slut. Inte värmen men jobbet. Får gärna vara varmt ett bra tag till.. =)

Bye bye

Hemma

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Har sovmorgon imorgon, börjar inte förrän16.. Skönt..
Lite bilder från min "semester" i ryd då..
Stora syster Ulrica o systerson Denniz kom ut en sväng en dag och vi gick en promenad. Hitta smultron längs med vägen. Det korta stråt är mitt, tyvärr.. Ulrica hitta massor hela tiden.. Men vi fick ihop 2 varsina strån o lite till.
Mina smultron hade jag till min vaniljyoghurt nästa dag, gott var det. =)

Räddade en fjäril från att drunkna oxå.. När jag var ute en av de första dagarna och skulle vattna mammas blommor så hitta jag den i tunnan med vatten. Mmm.. Fjärilar går bra men en tvestjärt skulle jag aldrig.. *usch*

Rensa mammas kyl oxå när de var borta och detta hitta jag.. Usch igen... Har sagt åt henne att hon inte ska skälla på min stora syster för att hon glömmer saker i kylen och det blir mögel..

Vad har jag gjort mer? Jo på fredagen åkte jag hem, (förra veckan), Carolina sov hos mig då. För att vi nästa dag (lördag) skulle åka tillsammans ut till ryd och grilla o bada i poolen. Angelica (lillasyster), Jonas o Bulten kom sen oxå. Grilla och drack lite gott. Tyckte jag var trevligt.
Kasta lite boll med Bulten, det tråkiga är ju att han inte kommer tillbaka med bollen utan han vill att man ska jaga honom och försöka ta den.. Eller så lägger han sig bara ner och biter sönder den.. SÅ SÖT!

Nehe.. Slut för nu.. Bye Bye

Räkningarna betalda!

Roligt att få lön, tråkigt att behöva betala räkningar.. Man skulle ju lätt kunna göra av med lönen ändå, utan räkningar. Men så är livet.. Har anmält en räkningen på autogiro, hoppas att det dras som det ska. Ska kolla på måndag igen.. Blir nervös.. Det känns som om man inte har samma koll när det skötts på auto.. Men jag tänkte att jag skulle spara på lite papper.
Vi måste blir mer Miljövänliga!!!!
Kör man räkningarna på autogiro eller e-faktura så sparar vi massa papper och pengar..

Jobb hela helgen, men bara korta pass men man måste ju ändå åka dit. Det känns ju ännu värre, det är inte billigt med bensin och så ska man åka till jobbet fram o tillbaka. Det lönar sig inte..
Hoppas att vi kan göra om schemat igen i höst så det blir lite längre turer. Det var ju en sak när man bodde typ några minuter från jobbet men nu.. jaja.. Vi får väl se.. 

Ska jag ha semester i år? Jag kanske behöver det.. Bara vara.. Men typ bara en vecka, det finns ju inget att göra. Alla börjar ju jobba snart igen eller så börjar de skolan, så vem ska man umgås med. På dagarna blir det ju att man sitter vid tvn eller datan, sen.. ja.. Nej jag får se. Kan lika gärna jobba..


SÖTA BULTEN! Sitter på en pall i mitt kök, han vill vara med när vi äter men det får han inte så han hoppa upp på pallen när matte (Angelica) hade gått bort.

Kommer mer bilder sen. Tänkte visa lite från min vecka i Ö.Ryd. See ya!

jaha..

då var man hemma igen då.. tidigare än planerat men skönt ändå.. kom hem sent inatt, runt 00.15 typ.. la mig vid 01.00, vakna första gången vid 08, men då ville jag inte gå upp o sen vakna jag 10.40.. usch.. frukost o tv.. det är grejer de.. fastna vid en film, ute eller inne hette den tror jag.. med kevin kline, joan cusack, matt dillon o tom selleck.. ganska så rolig. har sett den förut men det är så ibland för mig att jag fastnar vid saker jag sett förut. speciellt nu känns det som. jag är helt slut efter allt jobb och när jag väl är ledig då vill jag bara ligga i soffan o titta på tv.. o det var kul att jag fick se en hel film annars brukar man missa typ den första kvarten eller så.. 
men så efter filmen insåg jag att jag måste göra lite här hemma. har ju knappt varit hemma på 1 o 1/2 vecka. och inatt när jag kom hem orka jag inte bära in allt så bakluckan är full med grejer. nu har jag varit en vända, tog datan o väskan med kläder.. när jag kom in ville jag ha igång datan först. har ju varit borta ett bra tag från datan. inte skrivit några inlägg i bloggen, inte varit inne på facebook, inte myspace.. lyssnat på musik på spotify..

men nu ska jag ut o hämta resten.. sen ska jag skriva mer.. tror jag.. =)

Förkyld

Igår kväll var man barnvakt med Carolina och det gick bra. Kanske inte i början men det var inte vårt fel. Ulrica sa hejdå och gick, Denniz blev lite ledsen men det gick över rätt så snabbt.. Men bara några minuter senare så kommer Ulrica tillbaka.. Det var inte populärt. Sen höll Denniz på att gå till dörren bra länge innan han gav upp. Kvällen gick fram sakta. Vi började laga mat nästan direkt när vi kommit. Vi var hungriga. Det blev kyckling i bitar med wokgrönsaker o en milda matlagningsgrädde och en påse "Blue Dragon-Sweet´nSour", vanliga grönsaker och lite potatis. Det blev gott...

Denniz var ganska så lugn resten av kvällen, han sprang runt lite men inget speciellt jobbigt. Han gillar att bara springa runt. Tex vardagsrumsbordet, och i ena hörnet låg det en ikea-katalog och den var han ju tvungen att gå på i farten. Så två ggr hamna han på golvet. Det var halt.. Första gången hann jag inte se vad han ramla på, han hamna på ryggen, titta upp i taket rätt länge innan han fatta vad som hade hänt o då börja han gråta. =) Så söt.. Dumt att skratta åt honom men ibland ser det så konstigt o roligt ut. Och så ont kan det inte ha gjort för han sluta gråta nästan direkt när jag plockat upp honom. Andra fallet var inte lika farligt. Då var han uppe på benen direkt själv. Efter den gången tog jag bort katalogen. 

Skor är delikat oxå.. I munnen med dem bara... Äckligt.. Sen går han bort till garderoben i hallen och öppnar skåpet och plockar ut allt han kan hitta.. Allt ska ligga på golvet.. Det är bättre, då kan man se vad man har.. =)

Under middagen kände jag att det gjorde ont i halsen. Trodde att det skulle gå över men idag har jag varit hemma o sjuk. Somna inte förens efter kl.4 imorse.. Usch.. Har inte sjukanmält mig för att jag vill till jobbet imorgon.. Men har förvarnat nattpersonalen att jag kanske ringer imorgon bitti. Stackars dem.. Men jag hoppas att det inte blir värre.

Nej då kanske man ska gå o lägga sig, läsa lite i Twilight boken nr 2...  Natti Natti

Barnvakt ikväll

Idag är man ledig. Kom upp sent, sitter och äter frukost fortfarande. Vanlig yoghurt med jordgubbar o smörgås.. Mums.. Tar tid att äta när man sitter vid datan oxå. Håller man på att skriva som nu så går det ju inte alls. Menmen är väl inte så hungrig heller. Ska vara barnvakt idag, Ulrica ska hjälpa till ute på "kråkan" och jag o Carolina ska ta hand om Denniz under tiden. Sist var jag ensam och det gick hur bra som helst men jag tycker att det är trevligare om man är två. Man har någon att prata med.. Har inte träffat Denniz eller Ulrica sen sist så det ska bli roligt. Undrar vad vi ska göra för mat? Måste skicka iväg ett sms till carolina o fråga vad hon tänker och kanske ett till ullis, vad hon har i kyl/frys.. hihi.. Det ordnar sig nog. Är kyckling sugen idag.. konstigt.. =) Det jag äter mest av allt.
Nehe man kanske skulle äta upp o sen hinna med en dusch innan Heroes börjar på canal+.

Hoppas att det är fint väder! Ha en underbart skön dag! KramJ

RSS 2.0