30 aug

Då var denna månad snartslut. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går.. Jag har varit lediga många dagar nu. Gick av natten, tisdagmorgon. Känns inte som om jag varit ledig så många dagar... Detta är min sista lediga dag, för denna gång. Och jag är fortfarande förkyld. Skit irriterande...


Ser en film på Canal+. Familjen Savage heter den, handlar om ett syskonpar, Wendy o Jon vars pappa är dement och de måste sätta honom på ett vårdhem. Ganska så sorglig film. Wendy är 39 år och bor ensam med sin katt. Hon har ett hemligt förhållande med en gift man. Jon är 42 år, har ett förhållande med en polsk kvinna, vars visum gått ut så hon måste flytta tillbaka till Polen. Om de inte gifter sig men Jon är inte redo för det.
"Wendys (Linney) och Jons (Seymour Hoffman) uppväxt var emotionellt sett mycket torftig. Med en far som var själsligen och en mor som var kroppsligen frånvarande under större delen av tiden, är det föga konstigt att ingen av dem vill ha något med sina föräldrar att göra. En dag får Wendy ett telefonsamtal som gäller just deras far eller mer korrekt, hans hälsostatus. Faderns sambo har precis dött och då fadern uppvisar tecken som tyder på att han inte kommer klara av att leva på egen hand, ser Wendy och Jon ingen annan utväg än att ordna en plats åt honom på ett ålderdomshem."

Nehe nu ska jag titta på ett avsnitt av True Blood på, www.tvshack.net
hihi =)

28 aug

Lite bättre är det idag.. Inte lika ont i halsen.
Har städat toaletten, det behövdes.. =)
Angelica var här precis.. Med Bulten.. Hon gick hem nyss för att hon måste plugga.. Duktig flicka!

Har inte ringt tandläkarn, får göra det på måndag. Måste ta tag i det och lite andra grejer oxå.. =(

Nehe om man skulle ta sig ner till affären då.. =) börjar bli hungrig.. =)

Förkyld... =(

Igår kväll kände jag att det gjorde ont i halsen.. När jag vakna nu i morse gjorde det fortfarande ont, kände mig tjock i näsan.. Jag har ju varit barnvakt och han (Denniz), var förkyld... Jag trodde inte att jag skulle smittas men men... Dum som jag är.. Men en så länge är det inte så farligt och jag hoppas att det inte blir värre...
En kopp te o smörgås framför tvn.. Mysigt.. Jag hade knappast gjort något annat idag iaf.. Det är ju inte varje vecka man är ledig 5-6 dagar... =) Typiskt bara att man skulle bli förkyld..

Har ont i hela kroppen.. Vill inte göra något..
Men jag har gjort något ändå.. Diskat undan, betalt räkningarna, fixat SpärrService.
Imorgon ska jag ringa tandläkaren och boka en tid.. Hoppas att jag kommer ihåg det. =)

Nu ska jag nog titta på någon film. Krypa ner i soffan och kanske drömma mig bort.. *flin*

NÄR VI KOM HEM IGÅR!!!!

Usch, när vi kom hem igår så.. Jag parkera och så skulle jag bara lämna mina grejer och när jag skulle låsa upp porten så ser jag värsta spindeln.. AS STOR... Tog kort på den..
Den största jag någonsin har sett, ifall ute, i naturen.. Den kanske kommer fram ikväll igen så jag kan ta lite mer kort, lite bättre kort..

Barnvakt igår

Vilken liten sötnos.. Förkyld var han oxå och det var ju inte så populärt. Eftersom att jag ska vara ledig i några dagar nu så vill inte jag bli sjuk. Snoret bara rann och så nös han ibland. Lillasyster var med oxåoch hon tycker inte om när Denniz är sjuk, han smittar ju sådant.. Men men.. Nu märker vi om vi blir sjuka oxå.. Det är ju bara en lite förkylning så jag tror att vi klarar oss...  Här är en bild på Denniz, snorig o dan
Det var fart på honom även om han inte är riktigt frisk. Men han ville inte äta sin gröt, så han fick lite kräm och då blev det ännu fart i benen.. Sockerkick... Men när det var ganska för vällningen då blev han lugn. Han satt väldigt fint i moster Angelicas knä och drack upp allt.. Sen slockna han.. Somna i knät.. Så himla gullig..
Vi kunde typ göra vad som helst med honom.. Han var helt borta.. Angelica hade kvar honom i knät en stund, det var ju så mysigt.. Sen gick hon och la honom i sin säng..

24 aug

Då var helgen avklarad.. Kom till jobbet idag, inställd på att dagen skulle flyta på bra och att jag skulle få bort mitt kvällspass.. Hade ett dubbelpass framför mig idag men jag känner att jag måste vara ledig. Första passet var 7.30-11.30, efter det satt jag och fixa. Fick in en vikarie på min kväll.. Åhh så skönt bara fixa lite till sen kan jag åka hem o bara vara lediga i 6 HELA dagar.. Sen helt plötsligt fick jag massa att göra. Och istället för att vara lediga så ska jag jobba natten. =(
Men det blir ju några kronor extra i plånboken nästa månad =)...
Kom inte iväg från jobbet förens typ 14.30.. Det blev några extra timmar där oxå.. =)
Iväg och handla lite.. Har ju inte ätit något sen frukost, är as hungrig..
Det blir lasangette och sallad till middag, *MUMS* sen ska jag försöka sova lite.. =)

Lördag

Har sovit ut.. *SKÖNT*
Ätit frukost framför tvn.. *UNDERBART*
Sen har jag bara varit.. Duschat, plockat lite, inte för mkt.. =)
Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Börjar inte förrän 16.00 men jag tänkte ordna med lite grejer först..
Alltid skönt att komma en stund innan man börjar för då kan man bara sitta o slappa i soffan, snacka lite skit innan man börjar. =)
Tänkte att jag skulle köpa lite godis till jobbet, ordna med dagens ros i tidningen, kolla så schemat stämmer osv.
Ska vara lite flitig idag... =)

Ha en super skön lördag, till er som är lediga.. =)

Augustifesten 09

Och jag sitter hemma.. Men just nu så gör inte det något.. Det regnar och man missar ju inte så mkt ändå.. Samma varje år.. Förutom fyrverkerierna då. dem är ju aldrig samma.. Men men...
Jag är hundvakt åt söta Bulten, ska ta mig en smörgås nu.. Är hungrig.. =)
Sen ska jag försöka att gå ut en sväng med Bulten. Det regnar ju så han kanske vänder i dörren.. Och lillasyster har lånat mitt enda paraply. Så det gäller att jag tar på mig ordentligt. Vill ju inte bli sjuk nu..
Ska försöka få ledigt nu i veckan som kommer.. Behöver ha lite ledigt känner jag.. Ont i ryggen efter bara 4 timmars arbete.

Idag har vi varit och hämtat ut min cykel. Fick sms om det vid lunch tiden. Åkte hem först för att jag var så hungrig. Åt lite sallad, försökte få tag i någon som kunde hjälpa mig med cykeln.. Jag fick välja om den skulle hämtas i kartong eller om de skulle sätta ihop den åt mig. Det blev i kartong. Men den skulle inte gå in i min bil. Mamma o Tore var i Lkpg, pappa jobbade, storasyster skulle till öland. Men lillasyster o pojkvän var redan i stan och de var så snälla att de väntade tills jag kom till stan. Den gick precis in i Jonas bil. Angelica o Bulten åkte med mig hem. Parkera bilen och så gick vi hem till dem. Där Jonas satte ihop cykeln. Tack för det!!
Alla provkörde, Angelica kommer att låna den, flitigt tror jag.. Använda den när hon ska till skolan.
Jag har ju inte så nära till jobbet.. =)
Ett foto på min fina nya cykel kommer imorgon... Det är en Kungs "Drottningholm" 28, säger inte mig så mkt men den heter det. Den är ljusblå, typ babyblå.. Inte riktigt min färg men jag ville inte ha röd så det fick bli blå.. 
Nu står den ute i regnet och blir blöt.. =(

Vilken skön dag, började bra iaf...

Låg kvar extra länge i sängen. As skönt juh... Traskar runt i pyjamas hela fm. Äta frukost vid tvn. Finns inget att titta på men ändå.. Bara vara..
Nu sitter jag här vid datan igen. Har redan diskat undan och ska snart ta alla sopor och gå ut med dem.. 
Hela förmiddagen har varit lugn och fin.. Sen för bara typ, 20 min sen börjar en hund skälla.. usch..
Det har hänt förut.. Det är lika IRRITERANDE varje gång.. *argh*

Personalmöte

Idag var det sovmorgon. Det var VÄLDIGT skönt... Höll på att försova mig.. hihi...
Åkte hemifrån vid 12-tiden, till Ica/Posten. Hade beställt kläder från Ellos och fått med en gratis-premie. Det var 4 muggar och 4 skålar. Men så klart så var en skål sönder så jag skicka tillbaks det.. 
Sen bar det av till jobbet. Har inte jobbat utan det var personalmöte och innan mötet så hade chefen o jag bokat ett litet eget möte. Egentligen skulle en till personal vara med men hon kunde inte komma tidigare än 14. Så vid 13 satt jag hos chefen. Det är så att jag och en personal till ska ha ansvar för vikarierna framöver. Vi ska fixa ifall någon vill ha ledigt osv..
Och så har vi några som ska börja plugga till hösten, så då har vi lite tjänster som måste tillsättas tillfälligt och då vill chefen vet vad vi tycker o så.. Vem som ska gå på vad o så..
Själv ska jag få gå upp lite i tid till 1 oktober. 75% blir det så, inte mkt höjning men bättre det än mindre än vad jag har idag.

Vi satt faktiskt ute i solen idag på p-mötet, det var mysigt... Väldigt skönt istället för att sitta inomhus i en matsal.
På personalmötet blev det lite hett när "Rökförbundet" i Söderköpingskommun kom upp. Det är inte alla som tycker likadant och det går ju inte att komma ifrån. Rökarna tycker så o Icke rökare tycker si.. Men framför allt är det ju de boende vi ska tänka på. Så from måndag är det rökförbund på Aspis. Ska man absolut röka får man göra det på rasten, ombytt till civila kläder och inte på aspis-området. För nattpers. blir det lite svårare eftersom dem inte har någon rast på sina 10tim dem jobbar, de har måltidsuppehåll och det är inte samma sak. Men vi får ju se hur det blir. På andra boenden i kommunen har de inte börjat heller, Eller på ett, som jag fick veta häromdan, där har chefen sagt att bara de inte röker när hon är där så struntar hon i det.. Så ska det ju inte vara..
Det gäller även anhöriga, de får ju röka men inte på området.

Jaha nu ska jag sätta mig vid tvn en stund innan det är läggdags.. Är ledig imorgon.
Var inne i stan (Nkpg) häromdagen och köpte en cykel, den fanns inte i butiken (Sportex) så de skulle skicka ett sms när det var dags, hoppas att det blir imorgon.. jippie... =)


Uruselt på tv..

Finns inget att titta på.. Skit filmer som man för det mesta redan har sett.. 
Repriser repriser repriser...... Reklam reklam reklam..
Bara en massa skit...
Men snart kommer väl alla serier att komma igång.. 
True Blood, GreysAnatomy,Heroes, DesperateHousewifes,GossipGirl osv...
Då finns det något iallafall..

Ska ta en dusch och lägga mig o läsa istället.. Mkt bättre...

Tacos

Nu har jag varit hos Angelica o Jonas och ätit Tacos. Carolina var med oxå. Gott var det. Jag fick göra maten, de andra gjorde om i sovrummet. Har inte fotat maten men ni vet ju alla hur det ser ut när det är tacos.. =)
Men jag har ett gulligt kort på Denniz (min systerson).

Ledig helg

Har inte hänt något speciellt.
Har varit ledig sen fredag eftermiddag. Den kvällen var väldigt tråkigt. Usch, hamna vid tvn för första gången på väldigt länge. Zappa igenom alla kanaler. Fanns inget att titta på. Några minuter efter 20.00, kom jag till 3an ännu en gång, då hade det börjat en film. Scorpion King, den hade jag inte sett, så det fick bli den. Irriterande med massa reklam. Filmen hann knappt börja så var det reklam efter reklam. Filmen var helt okey, tycker bara att det är så tråkigt när man ser slutet framför sig. Man behöver inte sitta kvar och titta. Så BORING!!!

Lördagen blev lite bättre. Sov LÄNGE, åt frukost, titta lite på tv.
Sen ringde syster och frågade vad jag skulle göra. Men jag hade ju inget planerat. Lillasyster skulle ringa Storasyster och fråga om hon ville komma till Sörping. Vi möttes hos Lillasyster först för att Storasyster inte varit där och sett deras nya lägenhet. Sen tog vi bilarna ner till kanalen och gick en sväng där. Inte mkt båtar men semester tiderna börjar väl ta slut...
Det var mysigt.. Vi bestämde att vi skulle äta ihop, vi åkte till Braskens och beställde pizza. Jag gick till Willys och köpte Ben&Jerrys glass till efterrätt.. Mums... Det blev rätt sent hos Angelica (lillasyster), kom väl hem mellan 00.30-01.00.. Ingen aning.. Så la jag mig och läste till 01.45.. Sen släckte jag..

Söndag, är det nu.. =) Gick upp vid.. ehh... Jag vet inte... Mu är klockan 13:27 och jag sitter i pyjamas fortfarande. Det är skönt att vara ledig.. Men imorgon bitti ska man vara på jobbet igen. Kör ett kort pass imorgon.. 
Vad ska man göra... har sett Twilight, ännu en gång.. =)

Nu sitter jag här vid datan och lyssnar på musik på Spotify.. Skit bra sak de kommit på.. Kan man lyssna på massa musik, från hela världen.
Bara att söka och spela.. =)

Playlist!

Lite musik från Twilight
Muse - Supermassive Black Hole
The Black Ghosts - Full Moon
Blue Foundation - Eyes on Fire
Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth
Mutemath - Spotlight

Annat:
Linkin Park - New Divide (Transformers: Revenage of the fallen)
Green Day - 21 Guns
Ciara feat Justin Timberlake - Love Sex Magic
Ciara feat Missy Elliot - Work
Dead by April - Losing You
Mando Diao - Gloria
David Guetta feat Kelly Rowland - When love takes over


Finns på Spotify

Bilen är tillbaka

Åkte med bilen till Rejmes igår kväll efter jobbet. Jonas o Angelica kom o hämtade mig, så slapp jag gå hela vägen hem. Det hade nog varit skönt men det var lite sent så...
Men nu är den tillbaka. De har bytt termostaten. Tack till Johan!
Hoppas att bilen ska vara normal nu..

Jag är ledig och jag har inget att göra.. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Skulle vilja höra av mig till en viss person men jag är för feg.. =) Kanske ska gå en promenad..Vad finns det annars att göra? Ingenting i Sörping.. Ingenting finns det att göra..
Och de två personer jag brukar umgås med, de är inte hemma. Angelica jobbar o Carolina är i Lkpg.
Och jag sa till mig själv att jag inte skulle sitta vid datan så länge. Nu har jag suttit här i över en timme..
usch...

bye bye...

Vad gör man??

Man sitter ensam, man är trött, man har ont i ryggen, vill sova men samtidigt känner man att det är för tidigt att lägga sig. Jag är inte helt riktigt slut än.. Jag kan nog vara upp många timmar till men till vilket pris. Jag ska jobba imorgon oxå.. Inte för att jag behöver vara piggaste personen där men man måste ju klara av sitt jobb..
Nu har jag haft tvättstugan oxå. Alltid lika trevligt.. Men bättre idag när jag är trött än tisdag när jag är ledig. =)

Hur?
Vad?
När?
???
Jag är såå trött..... Skönt att semester tiderna är slut. Imorgon kommer alla utom en tillbaka till jobbet. Det är både bra och dåligt. Vi har haft en väldigt skön o lugn sommar ändå.. Inte personal som alltid ska göra allt likadant för att det inte går att göra på något annat sätt.. Klagar hela tiden.. Det hinner vi inte, det kan vi inte..... Så trött.....

SEMESTER!!!!

Kantareller

Mums vad gott det är! I fredagskväll var jag på 45-årskalas. Min faster har STORA buskar med vinbär på framsidan, svarta o röda. Jag plocka en påse med svarta.. Mmm.. Och så fanns det kantareller i skogen, väldigt nära huset. Så mina små kusiner tog på sig stövlar och gavs sig ut.. Tack till er! En hel glassbytta med kantareller blev det när jag hade rensat.
Nu håller jag på att steka dem och det blir ju inte mkt kvar av det men men...
När jag la svampen i så var stekpanna överfull... Sån skillnad det blir..
Bären har jag oxå rensat o fryst in. Visste inte riktigt vad jag skulle göra med dem så det var bästa lösningen. Kan ju göra gele o sylt/marmelad av det.. Jag tror att det blir det sist nämnda..

Nu har jag jobbat hela helgen, har imorgon kväll oxå men då får jag sova ut imorgon..
Igår jobba jag en dubbelpass, på kvällen skulle jag vara snäll.. Jag frågade en arbetskamrat om han ville åka med mig hem, vi bor typ grannar. Så kan han spara lite bensin och så kan vi ju göra åt andra hållet någon annan gång. Tyckte att det var lite onödigt att åka två bilar fram o tillbaka när vi ändå skulle jobba ungefär samma tid. Han tyckte att det lät bra. Och då slapp jag ha någon bakom mig hela vägen hem.. =)
Vi bestämde en tid vi skulle ses på morgonen o så.. Och det lät bra. Jag vara ju tvungen att gå upp lite tidigare för att han börja lite tidigare än mig men skit samma.. MEN... Jag vakna typ 6.15.. Då skulle vi åka. Stressad, på med kläderna, ner med tandborste/tandkräm i väskan, på med skorna sen ut.. Usch.. Jag har nog aldrig haft en sån morgon. Jag måste ha stängt av larmet på mobilen i sömnen.. För att jag kommer inte ihåg att den gått igång. Brukar ju alltid ligga o snooza men inte idag.. FY FAN!!!!! Så nu är jag helt slut. Kommer förmodligen att sova jävligt bra inatt. Hoppas det iaf..
Jag behöver det.. =) Men det har varit en bra dag. Vi var 4 personal, vi brukar vara 5.. Så en man kort, men det gick bra ändå... Underbara vikarier vi haft i sommar. Det hade inte gått utan dem... 
Tack Tack!!! 

Kylen o bilen..

I onsdags eftermiddag när jag kom hem stod kylen öppen.. FAAN!
Trodde att jag skulle få slänga allt men det mesta verkar inte ha tagit någon skada. Sen igår kväll (torsdag) Så öppna jag kylen och skulle ta ut något, då börjar det låta om kylskåpet.. Så.. kluckande ljud, typ sugrör/bubblor ljud. Jag vet  inte.
Har ringt till hyresvärden men de svara inte så jag fick lämna ett meddelande. Så nu kommer det vara så hela helgen.. =(

Och bilen, bilhelvetet snarare.. Det har varit något hela tiden tycker jag..
Kylaren paja, de 2 första veckorna jag hade bilen fick jag punka på båda framdäcken, inte samtidigt, med ca en vecka emellan. Central-låset har alltid varit trasigt.. Nu är jag så van så jag bryr mig inte. Men jag har ju lånat ut bilen någon gång och de har glömt bort det så den har stått olåst mitt i stan. Men men... De har läckt olja. Vänster bakblinkers är trasig... Jag kan inte sånt.. jag blir tokig snart.. Köpa den är väl en sak men att byta den är en helt annan... =(
Jag måste ha värmen på för att annars går tempmätaren upp för högt och så kanske kylaren går sönder igen och det har jag inte tid med.. Ska lämna in bilen till Rejmes i Skpg på tisdag kl. 7 på morgonen, på min lediga dag.. I dont think so... Jag ställer ner den redan dagen innan och så går jag hem om jag inte kan fixa skjuts.

Måste ringa till tandis och boka tid. Neurologen och prata lite om ditt o datt o ja... en grej till men det tar vi lite senare..

Nehe nu ska jag snart iväg och fira min faster AnnMari som fyller 45år.. GRATTIS!!!



5 aug -09

Tråkiga dagar... Jobbat idag med, 7.30-16.00... Men imorgon är jag ledig. Ska sova sova sova och förhoppningsvis dammsuga.. Måste göra det.. Måste... Det är verkligen en svinstia här.
Idag har morbror varit häroch lånat extrasängen. Det är typ släktträff i helgen och dem behövde en säng till. Tyvärr kan jag inte vara med. Jag ska jobba hela helgen och dubbeltur på lördagen så, ingen släktträff för mig...

Nu har jag sett alla TrueBlood avsnitt som finns, fortsätter med BeingHuman säsong 1 avsnitt 3.
Men nu får det vara nog, jag har suttit framför datan varje ledig stund den senaste veckan.. usch...

En dusch och sen i säng och läsa istället.. Så får det bli.. God natt!

En dag kvar..

En liten dag kvar sen är jag ledig en dag.. Torsdag, längtar... Och jag vet vad jag kommer att göra.. SOVA! Är astrött... Nja något mer ska man väl göra, tycker jag.. Hittar man inte på något med någon så har man ju alltid sitt hem så ser ut som ett bomdnedslag.. Har inte haft någon lust eller ork att göra någon slags ansträngning här hemma.. Jo, diskat har jag.. =) Det måste man ju, annars har man ju inget att äta på tillslut..
Men jag måste dammsuga, tvätta golvet, damma och speciellt RENSA, på saker.. Bland papper.. Usch alla papper överallt som bara ligger för att jag varit för lat för att slänga dem direkt...

Jobbet är som vanligt, idag jobbade jag med 2 riktigt duktiga flickor, Malin o Jennifer. Gick skit bra.. Alla var typ uppe och klara vid kl.9.45.. Det är bra gjort... Då satte vi oss och kunde äta lite frukost... Det har varit så skönt under sommaren, typ bara vikarier och dem flesta har varit asbra.. Det har varit kul att komma till jobbet. Längtar fan till nästa sommar.. Ska jobba den sommaren oxå.. Varför ha semester när det är som roligast på jobbet, nu behöver ju det inte betyda att det är samma vik. nästa sommar men ändå! Det är så mkt lättare, så mkt trevligare.. Det blir en lättare stämning, alla pratar med alla, om allt, ibland sitter jag bara och nikar för att jag vet inget om det de pratar om.. =) Kommer att sakna några av dem.. Nästa vecka kommer resten av alla ordinarie personal tillbaka. Inte lika roligt.. Men men... Kan ju inte göra något åt det.. Förutom att jag kan ta lite semester själv.. Så slipper jag dem 1-2 veckor till.. =) Det är en idé. Det ska jag tänka på..
Och så kommer chefen tillbaka på måndag.. Får vi se hur det går..

Nej nu orkar jag inte skriva mer.. Bye bye

Dear C

Jag visste inte att du hade "skrivit" det du hade skrivit på din blogg. Jag ska hjälpa dig och stötta dig i fortsättningen.
No more junk food, No more candy, No more cookies...
NO MORE....
Pöss på dig, gumman....

Carolina är här

Vi har ätit korvstroganoff/ris/sallad.. Det var gott! Mätt blev man oxå. =)

Nu ska Carolina snart cykla hem och jag ska duscha och sen lägga mig o läsa, När jag hör ditt hjärta - Stephenie Meyer.

Upp o jobba imorgon, usch... SEMESTER!!!!!! Behöver jag... =)

True Blood

Ja då har man sett första säsongen av True Blood. Inte den bästa serien jag tittat på men det duger..
Att det är en svensk med gör saken lite bättre. Tycker att det är skitkul när han pratar svenska i serien. 
 Alexander Skarsgård
Rätt så snygg faktiskt, förutom när tänderna kommer fram, det är löjligt.. Jaja...
Nu då.. Jag vill se fortsättningen.. Får gå in på www.tvshack.net o se resten..
Ska kolla på på canal+, vart dem är..
mums.....
yummie... Ryan Kwanten "aka Jason Stackhouse"

usch usch usch

Vad trött jag är.. Igår var kl. 14.00 när jag gick upp, idag 11.. Ska sätta mig o äta frukost, är faktiskt hungrig idag.. en kopp te o 2 smörgåsar med messmör.. Mums... Sen måste jag handla.. Har typ inget hemma.. =)

Nästa, promenad med Bulten

Hoppas att vi inte träffa en massa andra hundar. Bulten lyssnar inte på mig då..
Var hemma hos syster förut o prata lite. Har inte varit där på länge. Dem har åkt iväg till Norrköping.
Jag visste inte vad jag skulle äta men systeryster hade rester som jag fick så jag slapp fundera.. Lite potatisgratäng, kött o sallad blev det. Helt okey.. 2 avsnitt av True Blood har jag sett oxå.. Vet inte riktigt vad jag tycker än. Det första avnittet var lite löjligt men jag tycker nog att det blivit bättre o bättre, Men det är fortfarande löjligt med vampyr-tänderna, det låter när de kommer fram.. jajaj... Kanske vänjer mig...

Nehe.. Nu ligger Bulten och stirrar på mig. Han är väl kissnödig, måste gå en sväng med honom..

1 Augusti 2009

Tänk vad tiden går.. Det är ju hemskt egentligen.. Vad har man hunnit göra denna sommar då? Ingenting! Jag har jobbat, när jag väl har varit ledig så har jag varit för lat för att göra något speciellt eller så har det regnat så då vill man ju inte göra något. Vid kl.14.00 ca kom jag upp idag, det var så jävla skönt i sängen. La mig vid 02.00 inatt, så det blev 12 timmar i sängen. Lite för mkt men men.. 
Vad ska man göra ikväll då? Hundvakt som det ser ut nu.. Sitta här hemma, ensam,,
Mitt sällskap ikväll blir lilla Bulten.
Titta så söt han är.. Han sitter verkligen på rumpan!


Var ju på bio igår kväll.. Såg Transformers 2 Revenage of the fallen. Skit bra.. Satt och rös i hela kroppen i början. Man kunde knappt blinka, bra film-musik, bra skådisar (Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel).. Robotarna var awesome, vilken fantasi, vilka vapen, underbart.. Action med liten skämt slår allt. Jag tycker om vampyrfilmer men action/komedi är bättre.. Nu väntar jag bara på Transformers 3.... =)

RSS 2.0